marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Educatie / Gradinita Montessori Bucuresti

Gradinita Montessori Bucuresti

Gradinita Montessori Bucuresti

Gradinita Montessori Bucuresti poate fi o optiune pentru oricine. Un parinte se va gandi mereu la ce este mai potrivit pentru copilul lui. Alegerea unei gradinite perfecte este o misiune foarte grea si o responsabilitate mare. Va doriti un loc in care sa-l stiti pe copil in siguranta si ingrijit asa cum trebuie. Sunt multi factori care va pot determina sa faceti o anumita alegere. Acesti factori sunt dotarile gradinitei, locatia, personalul si probabil cel mai important factor sistemul educational. Va doriti ca el mic sa si invete ceva folositor la gradinita, nu doar sa se joace.

Gradinita Montessori Bucuresti

De-a lungul timpului sistemele educationale ale gradinitelor s-au dezvoltat foarte mult. Pe langa metoda traditionala adoptata de mai mult de 50 % din gradinite, au aparut si alte metode. Sunt gradinite care au predare exclusiva intr-o limba straina. Sunt gradinite care imbina metoda traditionala cu alte metode si chiar cu predarea in alta limba.

Gradinita Montessori BucurestiAstfel, Gradinita Montessori Bucuresti este o gradinita care imbina metoda traditionala de educatie cu metoda Montessori. Aceasta metoda este una interesanta. Are la baza doua principii importante si anume, adaptabilitatea si independenta. Pare o metoda dura dar nu este deloc asa. E o metoda care il pune pe un copil sa inceapa sa-si foloseasca mintea. Copii sunt incurajati sa ia decizii singuri chiar de la o varsta frageda. Sunt incurajati sa vorbeasca cu ceilalti despre munca lor si sa-si mentina punctul de vedere. Sunt invatati ce inseamna respectul si devotamentul. Practic sunt invatati de mici cat de important este sa te descurci singur. Cat de important este sa sti ca te poti baza pe propria persoana.

Gradinita Montessori Bucuresti

Intr-o astfel de gradinita cei mici isi dezvolta personalitatea. Ei sunt pregatiti cu pasi marunti pentru viata, chiar daca nu au o varsta foarte mare. Ei sunt facuti sa inteleaga cat de important este sa fi independent in gandire si nu numai. Desigur copii vor invata si materile traditionale predate in gradinite. Dar vor fi lasati sa descopere si singuri anumite lucruri.

Gradinita Montessori Bucuresti ajuta la dezvoltarea frumoasa a unui copil atat din punct de vedere psihic cat si fizic.

About specialist.brasov

Close