vineri , februarie 23 2024
Breaking News
Home / Lifestyle / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

De ce epilare definitiva Brasov si nu epilare cu ceara?

Stiati ca inca exista persoane care pentru indepartarea firelor de par de pe suprafata corpului, nu stiu ce sa aleaga dintre epilare definitiva Brasov si epilare cu ceara? Cel mai probabil se si intreaba, de ce ar alege epilarea definitiva in locul epilarii cu laser.

Epilare definivita Brasov – Solutia perfecta

Fara doar si poate, metoda cea mai recomandata pentru a elimina aceste fire de par, consta in Epilare Definitiva Brasov cu laser. Nu trebuie sa ne surprinda acest lucru, luand in considerare faptul ca in comparatie cu epilarea cu ceara, epilarea laser nu este o metoda dureroasa.

Nu doar faptul ca nu este o metoda dureroasa, ci nu creaza nici macar o usoara senzatie de disconfort, nu irita pielea in zona tratata si nu are reactii adverse. Deci, privind siguranta corpului, este firesc ca metoda epilarii definitive reprezinta solutia perfecta.

Atunci cand pielea este sensibila in zona care se doreste a fi tratata, epilarea cu ceara poate fi si mai dureroasa. Epilarea cu laser insa, poate fi aplicata chiar si pe cele mai sensibile zone ale corpului, iar rezultatele vor fi aceleasi: eliminarea firelor de par fara durere.

Epilare Definitiva BrasovCat despre rezulate, epilarea cu ceara este o procedura care trebuie repetata foarte des. Conform mai multor sondaje, persoanele care aleg aceasta metoda pentru indepartarea firelor de par, sustin ca le creste parul in zona epilata in mai putin de 5 zile.

In schimb, odata finalizat tratamentul de epilare definitiva, rezultatele vor fi de foarte lunga durata. Mai exact, trebuie sa treceti odata pe an pe la salon pentru o sedinta de intretinere, si veti avea parte de o piele placuta la atingere, moale si catifelata si fara fire de par, pana la 15 ani.

Solutia ideala din punct de vedere financiar

Daca nu va surade ideea de a plati pentru epilare definitiva Brasov, ci preferati epilarea cu ceara pe care o considerati mai ieftina, gresiti. Tratamentul profesional cu laser se plateste o singura data, pe cand ceara pentru epilare trebuie sa va cumparati foarte des.

Calculand banii platiti pentru a cumpara timp de 15 ani ceara pentru epilat, si costul epilarii definitive, veti plati mult mai mult pentru epilarea cu ceara.

About specialist.brasov

Check Also

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov Este important sa aveti in vedere un Nutritionist Brasov. O astfel de persoana …

Close