miercuri , aprilie 24 2024
Breaking News
Home / Casa si gradina / Asfaltari Brasov

Asfaltari Brasov

Beneficiile majore ale lucrarilor de asfaltari Brasov

In ultimii ani, lucrarile de asfaltari Brasov s-au extins foarte mult. Daca in trecut, atunci cand venea vorba despre aceste lucrari, majoritatea erau efectuate pentru construirea sau repararea drumurilor, acum exista si alte utilizari ale asfaltului.

De exemplu, acum se foloseste asfaltul pentru foarte multe proiecte comerciale sau chiar si pentru proiectele rezidentiale. Despre ce este vorba, puteti afla citind articolul pana la final, si va promitem ca fiecare informatie este de folos.

Asfaltari Brasov: Utilizarile asfaltului

Am mentionat deja faptul ca asfaltul in trecut era folosit pentru lucrarile care vizau construirea drumurilor sau reparatii ale acestora. Ei bine, trebuie mentionat ca acum, multi antreprenori isi indreapta atentia spre serviciile firmelor de asfaltare.

Un restaurant de exemplu, trebuie sa le ofere cele mai bune conditii clientilor, iar locurile de parcare sunt prima facilitate care conteaza foarte mult. Locurile de parcare asfaltate, marcate si bine delimitate sunt extrem de importante pentru un astfel de business. Hotelurile au nevoie de locuri de parcare asfaltate si marcate la fel ca si restaurantele.

Asfaltari BrasovDe asemenea, un supermarket sau un oricare alt gen de magazin are nevoie de locuri de parcare. Clientii care merg la cumparaturi, indiferent ca petrec in magazin 5 minute sau 3 ore, au nevoie de un loc in care sa isi lase masina. O parcare asfaltata reprezinta cea mai buna solutie oferita de catre antreprenori, clientilor.

Asfaltul insa poate fi folosit si in diverse proiecte rezidentiale, nu doar in proiecte comerciale. Acesta poate fi folosit de catre proprietarii caselor de exemplu, pentru a-si asfalta curtile.

Exista persoane care detin cabane in anumite statiuni turistice si doresc sa isi asfalteze curtile. Si pentru aceste persoane, asfaltul este perfect, este mai util decat betonul sau pavajul.

Beneficiile asfaltarii

Dupa cum se poate vedea, cand vine vorba despre lucrari de asfaltari Brasov, asfaltul poate fi folosit in mai multe proiecte. Este ideal pentru proiecte publice, comerciale sau chiar si pentru proiecte rezidentiale.

Este firesc ca asfaltul sa fie folosit in atat de multe scopuri, din moment ce are o multime de beneficii de oferit. Cateva exemple de beneficii ale acestuia sunt pe scurt enumerate in continuare:

1. Asfaltul este 100% reciclabil

Asfaltul este unul dintre materialele reciclabile, iar firmele de specialitate recicleaza 100% din asfaltul indepartat de pe santierele de lucru, precum si betonul si sindrila de asfalt.

Cand vine vorba de asfalt, folosirea materialului reciclat nu numai ca este mai buna pentru mediu, ci si pentru produs. Amestecul de asfalt reciclat este mai puternic, de durata mai lunga si are o rezistenta mai puternica decat asfaltul nou.

2. Asfaltul este durabil si de lunga durata

O alee sau un drum asfaltat instalat va dura de obicei aproximativ 15 – 20 de ani. Acea durata de viata estimata se va prelungi daca efectuati intretinere preventiva regulata a suprafetei dumneavoastra.

Cum trebuie sa procedati pentru a va asigura ca intretineti corespunzator asfaltul, va pot spune specialistii.

3. Asfaltul este eficient din punct de vedere al costurilor

Asfaltul este in general mult mai rentabil de instalat in comparatie cu betonul. Una dintre componentele principale ale oricarui mix de asfalt este titeiul. Din aceasta cauza, fluctuatiile pretului titeiului pot provoca fluctuatii ale preturilor asfaltului.

4. Asfaltul este bun pentru drenarea apei

Asfaltari Brasov – Tot asfaltul este bun pentru scurgerea apei, dar unele tipuri de asfalt sunt mai bune decat altele. Asfaltul poros permite apei sa treaca prin asfalt intr-o baza de pietris special pregatita, ceea ce ajuta la filtrarea apei inapoi in pamant.

Alte asfalturi sunt asezate special pentru a ajuta la redirectionarea apei catre zonele gazoase sau alte locuri unde pot fi bine gestionate.

About specialist.brasov

Check Also

Produzione Finestre

Produzione Finestre

Produzione Finestre in PVC: Progettate su Misura per la Tua Abitazione La produzione finestre in …

Close