miercuri , aprilie 24 2024
Breaking News
Home / Casa si gradina / Containere Izolate

Containere Izolate

Tot ce trebuie sa stiti despre containere izolate de locuit

Persoanele care cauta locuinte la pret redus se pot orienta spre containere izolate de locuit. Acestea sunt foarte atractive din mai multe puncte de vedere iar acest articol va ofera informatii utile in acest sens.

Containerele maritime au fost folosite initial pentru transportul de marfuri in vrac pe oceane. Acestea au puterea de a rezista valurilor puternice.

Acum sunt reciclate pentru a fi folosite cu scopul de a fi transformate in camere rezidentiale si comerciale. Sunt ecologice, si vin la pachet cu foarte multe avantaje pentru proprietari.

Casele din containere sunt utile in zonele urbane unde pretul caselor este foarte mare. In zilele noastre, casele container sunt sugerate pentru zonele predispuse la inundatii, deoarece containerul poate rezista furiei naturii.

Casele din containere pot fi ridicate intr-o perioada scurta de timp, iar forta de munca necesara este mult mai mica decat pentru casele traditionale.

Case din containere izolate

Izolarea se face pentru a reduce caldura sau frigul in zonele unde exista un climat acut cald sau rece. Izolatia asigura o bariera intre lumea exterioara si interiorul caselor din container. Exista o mare dezbatere cu privire la necesitatea caselor din containere izolate.

De mentionat este faptul ca izolatia mentine locuintele calduroase iarna si racoroase vara pentru o perioada mai indelungata in comparatie cu casele. Diferite metode de izolare sunt:

1. Izolarea cu spuma

Aceasta este cea mai buna forma de izolatie, deoarece este cea mai rapida metoda. Este disponibila sub diferite forme; cea mai buna optiune este o forma de pulverizare. Izolatia cu spuma pulverizata este usor de utilizat, deoarece este flexibila si poate fi pulverizata in orice tip de goluri.

Containere IzolateUn alt avantaj al izolatiei cu spuma este ca poate umple toate spatiile, impiedicand aerul sa patrunda in goluri, si prin urmare, marind valoarea R la 7,5. R inseamna evaluarea modului in care un material izolator poate oferi o bariera pentru container.

Izolatia cu spuma poate fi utilizata pe peretii exteriori, interiori si ai subsolului pentru a preveni patrunderea umezelii in interior. Cea mai buna izolatie cu spuma este spuma poliuretanica cu celule inchise, care ofera protectie totala pentru casele container.

2. Izolatia cu panouri

Aceasta versiune este mai ieftina decat izolatia cu spuma si necesita foarte putina forta de munca in comparatie cu izolatia cu spuma. Acest tip de izolatie necesita ziduri; care formeaza un suport de incadrare pentru izolatie. Instalarea este mai usoara, tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati panouri si sa le montati pe golurile de pe perete. Valoarea R este de 7,5 si ofera o protectie completa la o rata mai ieftina.

In momentul in care vine vorba despre case din containere izolate mai amintim si izolatia ecologica. Aceasta poate fi o solutie interesanta pentru proprietari dar majoritatea se orienteaza spre izolarea cu spuma a containerelor.

De retinut!

Casele din containere izolate sunt construite pentru conservarea energiei, deoarece nu au nevoie de caramida sau mortar pentru a fi construite. Este nevoie de doar un timp scurt pentru planificarea si executia unei astfel de locuinte in comparatie cu casele traditionale.

Dar izolarea ar trebui facuta astfel incat sa fie asigurat confortul de baza, mai exact sa ofere protectie de caldura si frig. Interiorul poate fi instalat cu perdele si jaluzele astfel incat transferul de caldura sa nu aiba loc. Acoperisul poate fi unul inclinat pentru a permite intrarea aerului rece si pentru a mentine interiorul rece. Odata ce izolarea este realizata, puteti decora interioarele, iar casa din containere izolate va fi eleganta si cocheta la fel ca o casa normala.

About specialist.brasov

Check Also

Produzione Finestre

Produzione Finestre

Produzione Finestre in PVC: Progettate su Misura per la Tua Abitazione La produzione finestre in …

Close