joi , februarie 25 2021
Breaking News
Home / Industrie / Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch

Alegeti o Folie Stretch de calitate. Aceasta va va oferi o multime de avantaje importante. Ea este o folie de plastic foarte maleabila. Se va intinde perfect si va reusi sa infasoare lucrurile astfel incat sa le ambaleze cat mai strans. Aceasta folie este foarte utila in transportul marfurilor. Ea este asadar excelenta pentru paletizare de marfuri, dar si pentru ambalarea diverselor produse.

Folii Stretch

Optand pentru o Folie Stretch de calitate, veti avea de castigat. Aceasta folie nu este un ambalaj potrivit. Ea este un produs ce ofera multe avantaje importante. Va oferi asadar o rezistenta sporita la toate conditiile de mediu. De asemenea, ea va reusi sa protejeze cu succes orice bun lasat in aer liber. O astfel de folie este utila si datorita faptului ca fixeaza paletii, dar si ii protejeaza in acelasi timp. Transportul, precum si depozitarea paletilor se va face astfel in conditii excelente. Veti vedea ca veti putea opta pentru o astfel de folie extensibila cu uz manual.

Folie StretchAceasta foilie va avea latimea, grosimea, dar si greutatea dorita. In functie de nevoi, puteti alege niste folii stretch extensibile. Acestea vor avea un uz automat. Foliile de acest fel se impart in folii alimentare, dar si industriale. Aceste folii sunt folosite pentru a ambala diverse alimente. De asemenea, ele vor asigura o permeabilitate sporita. Aceasta permeabilitate este perfecta pentru vapori, dar si gaze. O folie de acest fel mai este apreciata si datorita faptului ca este rezistenta. Ea va fi elastica, dar si transparenta in acelasi timp. Produsele proaspete vor reusi sa-si mareasca valabilitatea.

Folie Stretch

In cazul foliilor stretch pentru uz manual, acestea sunt folosite la ambalarea produselor de dimensiuni mici. Ele vor oferi o protectie sporita impotriva prafului, dar si a umiditatii. Se va oferi in acelasi timp o stabilizare a incarcaturii. Folia este indicata impotriva umiditatii din timpul transportului, dar si al depozitarii. O astfel de folie va iesi in evidenta si datorita rezistentei sale la sarcinile foarte mari. Este important astfel sa aveti in vedere aceasta folie. Ea va fi alegerea cea mai buna pentru voi de fiecare data.

About specialist.brasov

Close