miercuri , aprilie 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Service GSM Brasov

Service GSM Brasov

De ce poate ajunge Huawei Mate 50 Pro intr-un service gsm Brasov?

La fel ca alte smartphone-uri, si un dispozitiv Huawei Mate 50 Pro poate ajunge intr-un Service GSM Brasov. Acesta este un dispozitiv cu specificatii foarte bune, care are un pret super atractiv. Cu toate acestea, nu exista pana in clipa de fata un smartphone perfect, iar sansele ca Mate 50 Pro sa ajunga in service sunt reale.

Va prezentam pe scurt cateva informatii despre dispozitiv, iar apoi aflati si exemple de posibile probleme ale acestora.

Huawei Mate 50 Pro intr-un service gsm Brasov

Huawei Mate 50 Pro este un smartphone cu un hardware uimitor. Dispozitivul are spatele din sticla argintie mata si curba potrivita la marginile afisajului, pentru a-l face sa se simta subtire in mana. Un astfel de dispozitiv ajunge intr-un service gsm chiar si nou.

Service GSM BrasovDe exemplu, utilizatorii pot dori sa echipeze dispozitivul cu o folie de protectie din sticla sau din silicon. Acest accesoriu este ideal pentru a proteja display-ul telefonului, care este si cea mai sensibila piesa a acestuia. In plus, o inlocuire display intr-un service gsm poate fi destul de costisitoare, mai ales daca este comandat display original.

Exista si alte situatii in care un astfel de smartphone ajunge in service. De exemplu, poate fi nevoie de inlocuirea unei alte piese (placa de baza, microfon, etc.). Poate de asemenea sa fie nevoie de o interventie asupra software-ului telefonului. Un specialist in reparatii smartphone-uri poate remedia imediat o astfel de problema.

Despre Huawei Mate 50 Pro

Asadar, chiar si un astfel de smartphone poate ajunge intr-un service gsm Brasov, chiar daca are specificaii peste masura asteptarilor. Telefonul este mare datorita ecranului mare OLED de 6,74 inchi, care are culori excelente si o rezolutie ridicata si clara de 1212 x 2616p.

Este un panou superb cu o rata de reimprospatare de 120 Hz. Desi nu are tehnologia LTPO care permite altor telefoane, cum ar fi iPhone 14 Pro, sa reduca rata la 1 Hz pentru a economisi energie, setarile automate ale Huawei permit telefonului doar sa treaca intre 60 Hz si 90 Hz.

Telefonul ruleaza pe EMUI 13, care se bazeaza pe Android open source. Nu exista nicio indicatie pentru cat timp intentioneaza Huawei sa tina telefonul actualizat. Mate 50 Pro nu poate rula in mod nativ aplicatiile sau serviciile Google in mod corespunzator. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu poate utiliza versiunea Google de Android cu software care accepta serviciile in mod corespunzator.

De retinut!

Telefonul nu vine cu Google Play Store instalat, asa ca in schimb trebuie sa descarcati aplicatii din magazinul de aplicatii AppGallery al Huawei. Problema este ca AppGallery nu are cele mai multe dintre aplicatiile pe care le doriti. Daca singurele aplicatii pe care le utilizati sunt TikTok, Telegram, Snapchat, Tinder, Microsoft Outlook, WeChat si Deezer, atunci telefonul va poate satisface dorintele.

Dar WhatsApp, Facebook, Instagram, Netflix, Disney+, Twitter, PayPal si multe alte aplicatii populare nu sunt disponibile. Cu toate acestea, pot fi descarcate aceste aplicatii pentru a fi folosite si pe acest smartphone, din AppGalery.

Pe langa aplicatii, software-ul telefonului este destul de atractiv si foloseste propriul font de sistem, mai degraba decat cel folosit de majoritatea telefoanelor de la Google, numit Roboto.
Puteti crea widget-uri atractive si puteti pune aplicatii in dosare mari de pe ecranul de pornire, astfel incat sa puteti deschide aplicatii fara a deschide folderul.

Petal Maps este de asemenea surprinzator de bun, iar daca doriti sa utilizati aplicatiile native Huawei pentru mesagerie, contacte, vreme si stocare in cloud, toate functioneaza asa cum v-ati astepta.

Concluzie

Mate 50 Pro este probabil cel mai bun telefon de pe piata daca vreti sa scapati de sistemult de operare Android. Cu toate acestea, si un astfel de dispozitiv poate ajunge intr-un service gsm Brasov in diverse situatii. Dar, cu toate acestea, telefonul isi merita banii din plic.

About specialist.brasov

Check Also

Epilare Brasov

Epilare Brasov

Ce le mai utile informatii despre epilare Brasov IPL Daca v-ati saturat de metodele traditionale …

Close