marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Casa si gradina / Plicuri Antisoc

Plicuri Antisoc

Cine si de ce are nevoie de pungi si plicuri antisoc?

Probabil ati auzit persoanele cunoscute discutand despre pungi si plicuri antisoc. In acest caz, poate subiectul v-a starnit curiozitatea si ati dorit sa aflati cat mai multe detalii legate de acestea. Daca va aflati in aceasta situatie, atunci articolul vi se potriveste la fel de bine precum o manusa.

Chiar si in conditiile in care nu ati auzit discutandu-se despre acest subiect, merita sa cititi. Puteti sa descoperiti in continuare informatii cu adevarat interesante in legatura cu acest tip de pungi si plicuri. Informatiile urmatoare va pot fi de folos atunci cand doriti sa expediati diverse colete, mai ales daca expediati marfa fragila.

De ce trebuie utilizate aceste pungi si plicuri antisoc?

Asadar, haideti sa intram in subiect si sa vedem de ce trebuie sa folositi astfel de pungi si plicuri impotriva socurilor. Ei bine, ati avut vreodata neplacerea de a comanda ceva fragil de pe internet, iar obiectul sa ajunga deteriorat la dvs.? Daca da, stiti cat de frustranta este o astfel de situatie, mai ales ca ati asteptat foarte mult produsul respectiv. Daca nu, inseamna ca ati avut cel mai probabil foarte mult noroc.

Plicuri AntisocCele mai multe colete care ajung la destinatie (colete cu marfa fragila) sunt deteriorate. Este oarecum firesc acest lucru, pentru ca in timp ce conduce curierul, coletele se rastoarna in masina de curierat. Obiectele fragile au 90% sanse sa se deterioreze atunci cand nu sunt protejate.

Cum pot fi acestea protejate? Ei bine, totul este cat se poate de simplu. Utilizarea unor pungi si plicuri antisoc poate salva situatia. Produsele si obiectele fragile introduse in asemenea pungi si plicuri ajung la destinatie in stare perfecta. Chiar si in cazul in care coletul se rastoarna, produsele nu au de suferit.

Ce au atat de special aceste pungi si plicuri? Ei bine, sunt confectionate din hartie stratificata FSC, alba sau maro. Aceasta hartie nu este transparenta. In plus, interiorul pungii sau a plicului antisoc este prevazut cu folie LDPE cu bule. Motivul utilizarii acestui tip de folie este unul cat se poate de simplu (sa ofere protectie produselor din punga/plic).

Ce altceva mai trebuie sa stiu?

Acum probabil va intrebati ce ar trebui sa mai stiti in legatura cu aceste pungi antisoc si plicuri antisoc. Ei bine, merita sa aflati si ca greutatea lor este una nesemnificativa. Se stie faptul ca greutatea coletului este unul dintre factorii care influenteaza pretul.

Din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti griji. Pungile si plicurile antisoc cu bule sunt deosebit de usoare. Nu vor influenta greutatea coletului, deci nu veti plati suplimentar pentru livrarea produselor.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il cunoasteti este ca puteti cumpara asemenea plicuri sau pungi antisoc online. Exista multe magazine online care comercializeaza astfel de produse. Exista si magazine offline care au pe stoc seturi de pungi si plicuri impotriva socurilor.

Firmele de curierat v-ar putea ajuta de asemenea. Acestea folosesc si chiar cumpara pentru a comercializa asemenea produse. Le vand clientilor care au nevoie de o solutie pentru a livra colete fragile in siguranta.

De asemenea plicuri si pungi antisoc au nevoie si magazinele online care vand produse fragile. In acest fel se asigura ca produsele respective ajung in stare perfecta la clienti.
Acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii cu privire la aceste pungi si plicuri.

About specialist.brasov

Check Also

Cazare la Sinaia

Cazare la Sinaia

De ce cauta turistii cazare la Sinaia? Multi turisti cauta in fiecare perioada a anului, …

Close