marți , iulie 23 2024
Breaking News
Home / Auto / Scoala De Soferi Categoria B Brasov

Scoala De Soferi Categoria B Brasov

Cand te poti inscrie la scoala de soferi categoria b Brasov?

Daca iti doresti sa obtii permisul de conducere, primul pas este sa te inscrii la scoala de soferi categoria b Brasov. Invatand legislatia rutiera mai intai, iar apoi invatand sa conduci, vei putea sustine examenul auto.

Cine se poate inscrie la scoala de soferi categoria b Brasov?

Daca vrei sa obtii categoria B a permisului de conducere, trebuie sa te inscrii la una dintre scolile de soferi din oras. Este foarte important sa stii ca pentru a te inscrie la scoala, trebuie sa indeplinesti cateva cateva cerinte.

Scoala De Soferi Categoria B BrasovIn primul rand, trebuie sa faci vizita medicala pentru a putea fi declarat de catre medic, apt pentru condus. Ulterior va fi necesar sa obtii si testarea psihologica.

Va fi nevoie sa depui la dosarul de inscriere si cazierul judiciar sau alte copii originale. Cand vei avea dosarul de inscriere complet, vei putea plati taxa de scolarizare si te vei putea inscrie.

Acum probabil te intrebi cati ani trebuie sa ai impliniti pentru a urma o scoala de soferi categoria b Brasov. Vei afla in continuare acest detaliu, dar si cum sa-ti alegi scoala.

Varsta necesara pentru scoala de soferi

Asadar, daca vrei sa urmezi o scoala de soferi categoria b Brasov, afla ca te poti inscrie inainte de 18 ani. Mai exact, ai posibilitatea sa te inscrii cu 3 luni inainte sa implinesti aceasta varsta.

Fireste, te poti inscrie si la 40 sau la 50 de ani la scoala sau chiar si mai multi ani. Iti va fi insa mult mai greu sa obtii permisul de conducere.

De ce? Pentru ca deja de la aceasta varsta, nu mai ai acea indemanare pe care o are un tanar. Probabil nu mai ai nici la fel de multa rabdare. De la aceasta varsta ai multe alte ganduri si iti este mai greu sa inveti legislatia rutiera.

Tocmai de aceea, ar fi de preferat ca la 18 – 19 ani sa cauti o scoala da soferi Brasov pentru a te inscrie. Recenziile online si sfaturile prietenilor te pot ajuta sa alegi o scoala de soferi din oras, care sa ti se potriveasca.

About specialist.brasov

Check Also

Chei Auto Brasov

Chei Auto Brasov

Exista specialisti in copiere chei auto Brasov? Cel mai probabil, atat locuitorii Brasovului cat si …

Close